Topitm kinderkleding

Published by: 0

Marco is de vader van een tweeling die afgelopen week hun vierde verjaardag vierde en kreeg de taak van zijn vrouw om nieuwe kinderkleding aan te schaffen voor die dag omdat ze een feestje in petto hadden. Marco wist maar weinig van dit soort dingen dus werden wij als hulp ingeroepen. We zijn met vijf man op pad gegaan om te kijken wat er op de markt was voor deze kleine rakkers maar konden er geen van alle uitkomen om wat te kopen voor de kinderen waar ook zijn vrouw het natuurlijk mee eens zou zijn. Mijn vriendin Susan raadde mij aan dit beter via het internet te doen bij Topitm kinderkleding en er geen bluffer van te maken.

Waarom Susan mij Topitm aanraadde.

Zo gezegd zo gedaan, eenmaal op de site wist ik ook meteen waarom Susan mij Topitm aangeraden had en geen wonder dit merk heeft een zeer exclusieve collectie voor kinderen dus ook al zouden we het willen, dit kon gewoon niet mislopen. De kledingstukken worden op een speciale manier ontworpen en ze zijn tegen de overproductie van kinderkleding waardoor het dus heel moeilijk wordt dat je een ander kind tegenkomt met dezelfde trui of broek. Marco had al een paar leuke items uitgezocht in de hoop dat zijn vrouw ze ook leuk zou vinden en hebben we met ons allen geld bij elkaar gelegd om de bestelling te doen.

De volgende dag kwam alles aan en hebben we het allemaal eerst even bekeken en gecontroleerd of de maten en zo klopte. Alles was prima in orden en de kinderkleding was precies zoals op de website. De vrouw van Marco kon het niet geloven dat haar man zo goed kinderkleding kon kopen en was er super tevreden over. Dit was misschien wel een van de moeilijkste taken die we ooit samen gedaan hebben. Gelukkig was alles goed verlopen en hebben de kinderen een fantastische dag gehad.