Northstart vs de rest

Published by: 0

Northstars vs Warriors 7 – 3 Onze eerste wedstrijd zit er al weer op. Een beetje sneller dan verwacht, moesten we afgelopen weekend al aantreden tegen de Warriors uit Leeuwarden. Altijd een moeilijke wedstrijd, maar mede door goed spel en 6 goals van Marco bleven de 3 punten in Groningen en gaan we op voor nog een kampioenschap.

 

Martini Northstars vs Assen Rams Eigenlijk elk jaar weer zijn dit de zware wedstrijden. Vorig jaar na verlies in de eerste wedstrijd werd er 2x gewonnen. Dit seizoen begon zeer voorvarend. Na een 9-2 voorsprong kwamen ze nog wel terug naar 13-10, maar de winst was binnen en zeer verdiend.

 

Martini Northstars vs Uglies Na twee goeie overwinningen moesten we tegen de Uglies. Met een “half” team en een geblesseerde Mr.T op goal werdt het toch nog 7-7. Beetje zuur is wel dat we na 2 periodes met 7-3 voorstonden.

 

Warriors vs Northstars Na het gelijkspel tegen de Uglies, konden we tegen de Warriors weer niet de volle buit binne halen. Met 8 spelers waren we wat mager bezet en het resultaat was er naar.

 

Uglies vs Northstars 11 december 6-6 Het is even stil geweest aangezien we geen wedstrijden hadden, maar zondag was het weer zover. En ook gelijk tegen de verrassende koploper “de Uglies” . In een gelijk opgaande wedstrijd maakten de Northstars gelijk op het einde en pakte zo een punt in Heerenveen.