Meer verslagen

Published by: 0

Ugly Faces vs Martini Northstars
Uitslag: 4-17 Na een geweldige voorbereiding in Aberdeen, waren wij er klaar voor. Eerste wedstrijd op de kalender : Uglies uit. De laatste jaren bleek dat een geduchte tegestander die het ons dan ook regelmatig moeilijk maakt. Mr.T, Bartman én Marco lieten verstek gaan, en stonden wij met 2 lijnen op het ijs. Alles een beetje door elkaar gehusselt en het beste er maar van hopen. Tot onze verbazing speelden we de Uglies volledig van de mat. De ene goal nog mooier dan de andere. Het was dan ook SHOWTIME. De eindscore was niet minder dan 4-17. Onze 3 coaches (Rob, Hijkos en Marco) genoten zo van ons vertoonde spel, dat we regelmatig hun moesten aansporen om de waterflessen te vullen. Het was top! Ik kan er moeilijk mensen uit lichten, want dan zou ik anderen te kort doen….maar 2 mensen waren top : Soupy en Dijkie.

 

Worriers vs Martini Northstars
Uitslag: 5-18 Wederom met 2 lijnen trokken wij te strijde tegen de Warriors in het altijd gezellige Leeuwarden. Onze voorbereiding in Aberdeen werpt echt vruchten af, want ook tegen de Warriors stond het binnen 12 min. 0-8 voor de Northstars. Iedereen deelde mee in de punten, wat dit seizoen onze kracht is, en zulke uitslagen geeft. Eric Hofstra speelde een zeer goede eerste wedstrijd voor de Northstars, en is zeker een aanwinst. Helaas moesten we de derde periode het zonder Sticky stellen (die zeer goed op dreef was) aangezien hij een puck in zijn gezicht kreeg, en er gelijk vandoor ging met Rob. (naar het ziekenhuis, en het is gelijmd) Hieronder de statistieken van deze wedstrijd.

 

Assen Rams vs Martini Northstars
21 november. Uitslag: 7 – 9 Twee weken geleden kregen we de nederlaag die we nodig hadden om weer met beide beentjes op de grond te komen. Na in Aberdeen onze eerste beker van dit seizoen al weer gepakt te hebben, en donderende wedstrijden tegen de Uglies en Warriors, was het tijd voor een verlies. Na een stand van 10-12 thuis tegen Assen moesten we gisteren naar Leeuwarden om tegen Assen te spelen. We hadden wat problemen….Mr.T en Soupy konden vanwege familiaire omstandigheden niet spelen, en Lostballs zat om 14.30 in de kuip om Feyenoord tegen de FC zien te verliezen. Gelukkig kregen we van de bond toestemming om Tom Korte te vragen voor 1 wedstrijd gezien de ernst van de zaak. Een telefoontje was dan ook snel gepleegd, en Tom was bereid om ons te helpen. En dat heeft hij ook zeker gedaan!! Lostballs kwam keurig op tijd terug uit Rotterdam en was er dus ook bij. Wat kon er nog misgaan… Sikko vertelde mij van te voren dat we twee inline scheidrechters hadden, die nog nooit een ijshockey wedstrijd hadden gefloten. Maar hij zei er gelijk bij…we zullen er beide last van hebben, dus moeten we maar accepteren als ze een foutje maken. Zo gezegt NIET gedaan, jonge jonge wat heeft die Sikko lopen zeiken tegen de scheids. Wij vonden ze geweldig en ik wil ze dan ook uitnodigen om onze vaste scheids te worden!! Het was van begin af aan een harde en snelle wedstrijd met een beter Assen in de eerste periode. We speelden te zenuwachtig en zochten biet de vrije man. Dit resulteerde dan ook in een 3-2 voorsprong voor Assen in de 1e periode.

Er zat te veel ruimte tussen de linies waardoor Assen te veel ruimte kreeg. Dus dat werd in de pauze recht gezet en gingen we met een ander tactiek het ijs op. Er werd door de MNS als vanouds gespeeld en beide lijnen lieten zien hoe je als team speelt en er werden fantastische goals gemaakt. Dit alles resulteerde in een 5-8 voorsprong voor ons. De derde periode probeerde Assen het nog wel maar de defencie zat te goed in elkaar om dichter bij te komen. Her en der een opstootje maar dat is ijshockey. De eindstand werd uiteindelijk 7-9 voor de Martini Northstars. Nog even een paar momenten uit de wedstrijd: Tom speelde een geweldige wedstrijd Leo kreeg na veel uitdelen een cadeautje van Schaafsma (the king) The King heeft zijn naam veranderd in The Queen Kruger had geen schijn van kans bij Lostballs Kiernan deed zijn best om bij Sticky vandaan te blijven.