Leasecalculator

Published by: 0

Weer een leuke verhaal. gehoord tijdens de training! Remco wilde een nieuwe auto kopen. Ik adviseerde hem vrijwel direct om niet een nieuwe auto te kopen, maar een auto te leasen. Een auto lease? Vroeg Remco. Ja een auto lease zei ik. Dat is niet alleen voordeliger, maar je spreidt op deze manier ook je kosten en je kunt die kosten ook nog eens van je winst aftrekken, wat dan weer resulteert in minder winstbelasting. En wie wil er nu niet minder winstbelasting betalen. Wij allemaal toch! Remco was muis en muisstil. Ja, maar hoe kan ik dan in hemelsnaam bepalen hoeveel geld ik kan lenen. Oftewel: hoe hoog het leasebedrag is wat ik uiteindelijk kan krijgen. Daar is een online lease calculator voor! Riepen we met alle jongens in koor.

 

Lease calculator

Je kunt online, op verschillende website een calculatie maken van het totaalbedrag wat je uiteindelijk kan leasen. Hiervoor moet je een eental gegevens invullen: e geboortedatum, Je maandelijkse omzet. De omzet van de afgelopen 3 jaar. Op grond hiervan wordt namelijk bepaald of je ├╝berhaupt in aanmerking komt voor een leaseauto. Op het moment dat dat zo is en de BKR toetsing zou positief zijn, dan is het bedrag wat uit de lease calculator komt het bedrag wat je uiteindelijk mag lenen.

Remco heeft al 12 jaar en goed lopend bedrijf. We vonden dus allemaal dat het tijd was voor een nieuwe auto van deze tijd. Je raadt het al: Een Tesla. Een Testla leasen kwam neer op een bedrag van ruim 1200 euro per maand. Geen geld voor onze grote vriend zou je zeggen, maar niets is eigenlijk  minder waar. remco staat al sinds jaar en dag bekend als iemand die echt op de kleintjes letten. We noemen m niet alleen maar onze joodse vriend omdat hij een grote neus heeft en voor Ajax is. Nee ook zijn gierigheid speelt hierin parten. Uiteindelijk heeft hij er toch voor gekozen om de Tesla te bestellen en is zijn nieuwe auto een feit!