isoleren

Published by: 0

 

Uw woning is van vóór 1980 ? dan kan het heel goed zijn dat uw woning niet of slecht geisoleerd is. Dit is een gemiste kans, want u kunt er veel profijt uit halen wanneer u uw woning laat isoleren.

Bij het isoleren van uw woning kunt u denken aan spouwmuurisolatie, vloer- en bodemisolatie of dakisolatie. De voordelen aan het isoleren van uw woning zijn niet alleen het comfortabelere klimaat in uw woning,  de hulp aan een beter klimaat maar met u bespaart ook flink op uw energie rekening.   meer informatie kunt u vinden op schotgroepisolatie.nl

Het geïnvesteerde bedrag heeft u vaak al terug verdient in 3 tot 5 jaar. Een redelijk korte terugverdien tijd, en daarna houdt het besparen natuurlijk niet op!

De beste vorm of het beste product om uw woning te isoleren hangt af van vele factoren. Hierbij kunt u denken aan het bouwjaar van de woning, welke problemen heeft u en zijn er al isolatiemaatregelen toegepast ? Er zijn in Nederland vele gespecialiseerde isolatiebedrijven welke u kunt benaderen voor een vrijblijvende offerte of inspectie.

De meeste isolatiemaatregelen zijn binnen één dag aan te brengen, u hoeft u geen zorgen te maken om rommel, een grote verbouwing of andere vervelende bijkomstigheden. Spouwmuurisolatie wordt zelfs via de buitenkant van de woning aangebracht, hiervoor is toegang tot de woning niet eens noodzakelijk.

Isolatie zorgt ervoor dat uw woning minder kou doorlaat naar binnen en minder warmte doorlaat naar buiten. De warmte in uw woning wordt gelijkmatiger verdeeld en daarom heeft u langer plezier van het hoger zetten van de kachel. Isolatiemaatregelen met een hoge Rc- waarde bieden u meer wooncomfort en een flinke besparing op uw energiekosten.