Herman Euvermans

Published by: 0

Tot mijn grote verbazing lees ik een verslag van oud Bears speler Herman Euverman op de site van zijn clupje de pubstars uit Nijmegen. Ik zal er een paar uitspraken uithalen die hij in zijn verslag schreef over de Martini Northstars tijdens de wedstrijd Pubstars vs MNS op het toernooi van de Ugly’s die wij gewonnen hebben.

 

Uitspraken Herman Euvermans:

 

De volgende tegenstander was er een van formaat. Tenminste dat willen zij ons doen laten denken. 7 a 8 keer Kampioen van het Noorden, let wel niet van Nederland!

Beste Herman. Northstars kampioen van NEDERLAND s

 

Schaatsen ze rond  in nichterige roze outfits en buiten het ijs rondlopend in zwarte rodeo jassen. Hoe arrogant kan je zijn! Geen van hen heeft ooit het eerste gehaald ja alleen toen ze 2e divisie speelden en dus geen kwaliteit meer hadden.  Groningen is al 15 jaar weg van het hoogste niveau, zegt dus genoeg!

Is niet arrogant Herman, dat is stijl en getuigd van saamhorigheid.

Ik zal een korte opsomming geven van spelers die eredivisie gespeeld hebben:

Marco B, Ger B, Ricardo D, Klaas van D, Bart B en Leo B allen eredivisie 1994-1996 in Assen.

Theo M jaren eredivisie GIJS en Martin de W eredivisie Assen, Eindhoven en Heerenveen. Zie ijshockey.com en dan spelers statistieken.  Sorry Herman, maar je moet je berusten op feiten.

 

Ook in deze wedstrijd was dat een feit. Ze trokken fel van leer en scoorden de 1-0 in de eerste 5 minuten. Hoera hoera o wat zijn we blij, alsof ze de stanley cup hadden gewonnen.

Wij hebben plezier in ons spel en hebben het toernooi gewonnen.

 

Herman die zijn hele leven in Groningen heeft gewoond en gespeeld heeft bij GIJS werd door deze gasten gewoon uitgescholden, Ik ben godverdomme 40 jaar en zet nog steeds van die kut Groningers aan de kant, punt uit , Het is in Nijmegen bij de Pubstars veel relaxter, gezelliger en als groep wordt iedereen tenminste geaccepteerd en dat is een pluim waard.

Ze kregen er niet voldoende in het netje mede door ons goede stoor en positie spel.

Hmm verliezen en toch nog positief over jezelf.. het is je gegund Herman alleen wil ik je nog wel even herinneren aan je periode bij GIJS waar je altijd van ons verloor (hmm en nu weer)

 

Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 4-0 gewonnen door de Mollebonen.

Van onze kant was dat een zeer goed resultaat. Hoe zou het geweest zijn als wij met ons competitie team in goede vorm tegen deze lui spelen. Ik denk dat er wel iets leuk van te maken kan worden.

Bij deze aanvaard!! Noem maar tijd en datum en we spelen het uit.

 

Voor een oud GIJS speler en team uit de 3e divisie heeft Herman wel een grote mond. Zeker als wij hem afgewezen hebben als speler van de Northstars. We wilden graag niveau en gezellige mensen. Ben benieuwd op welk “hoog” niveau hij heeft gespeeld………..

 

Play-offs Derde divisie finale Martini North Stars Groningen vs Cool Mokum Amsterdam
Datum Plaats Team A Team B Perioden OT Eindstand
za 19 maa 2005 Groningen Martini North Stars Groningen Cool Mokum Amsterdam 2 – 2 3 – 2 2 – 3 1 – 0 8 – 7
Martini North Stars Groningen wint de finale en is Nederlands Kampioen.